Bloemenspeciaalzaak

Een beetje meer over ons

Een gezellige en persoonlijke bediening met een creatieve toets, dat is waar we als team naar streven. Ons team is zeer flexibel en we doen dan ook onze uiterste best om, op basis van jou idee, voor elk budget en voor elke gelegenheid de perfecte match te vinden.  Of het nu gaat om een leuk geschenk, een feestaankleding, jouw huwelijk of een overlijden, in welke stijl dan ook, je kan steeds bij ons langskomen.

Aangezien we graag kwalitatieve en verse producten aanbieden, is ons aanbod aan snijbloemen en planten afhankelijk van het seizoen  en verschillend van dag tot dag. Daarnaast bestaat ons assortiment uit een ruime keuze aan vazen, potten en kaarsen. Ook dit deel van het assortiment willen we graag in de verf zetten. We willen jou steeds verrassen met de nieuwste trends en nieuwigheden van onze huismerken, zoals onder andere Rastelli, Fidrio, LB Ceramics en Ecri Pots.

Ons jong en gedreven team staat zeven op zeven klaar om jou te verwelkomen en indien gewenst mee te denken over jou idee. 

Bestel je bloemen